Ga naar content

Wie herkent deze tasjesdief?

Een 65-jarige vrouw loopt gebroken ribben en een klaplong op na een tasjesroof op maandag 16 september. De dader staat op beeld. Wie herkent deze tasjesdief?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op maandag 16 september 2019 omstreeks 07:40 uur loopt een vrouw (65 jaar oud) op de Oostendamstraat in de richting van de Lange Hilleweg om naar haar werk te gaan. Plotseling wordt er heel hard aan haar handtas getrokken. Het slachtoffer probeert haar handtas vast te houden en komt hierdoor ten val. De verdachte rent weg met haar tas in de richting van de Lange Hilleweg en vervolgens de Resedastraat. In de handtas van het slachtoffer zaten veel persoonlijke spullen waaronder haar portemonnee, paspoort en mobiele telefoon.

Door de val heeft het slachtoffer behoorlijk wat letsel opgelopen en is kort opgenomen in het ziekenhuis. Zij is nog altijd herstellende en heeft nu angst om naar buiten te gaan.De politie heeft direct een onderzoek ingesteld en camerabeelden van de omgeving veiliggesteld. Hierop is de verdachte te zien. Wie herkent de tasjesdief? 

 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=jFKHJz6DQow

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening