Ga naar content

Overval Kruidvat Monster (Update)

Op maandag 30 maart rond 07.00 uur werd het Kruidvat, gevestigd aan de Zeestraat in Monster, overvallen door twee mannen met messen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Update: Op vrijdag  22 mei is in de 1e Laakdwarsweg in Den Haag de vluchtauto aangetroffen en in beslaggenomen voor onderzoek. In de uitzending van Team West en Opsporing Verzpcht van dinsdag 26 mei worden er beelden getoond van deze auto. 

De medewerkers werden door de overvallers meegenomen naar het kantoor waar de kluis moest worden geopend. De medewerkers moesten op de grond gaan liggen en werden vastgehouden. Na de overval werd door getuigen gezien dat de twee mannen op de 's Gravenlandseweg in een zwarte Volkswagen Up stapten en wegreden in de richting van ’s-Gravenzande en Hoek van Holland. De auto was voorzien van het kenteken PZ-230-D, deze kentekenplaten bleken eerder te zijn gestolen vanaf de Schoolstraat in Montfoort. Dit moet zijn gebeurd tussen zondagavond 29 maart 22.30 uur en maandagochtend 30 maart, de dag van de overval. In de uitzending worden camerabeelden getoond van de overvallers.

Vragen

Heeft u informatie over deze zaak?  De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen 06- 57876279. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=dG7AxTNnh6A

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening