Ga naar content

Wie zijn de 8 mannen die auto in greppel duwen in Boxtel?

Wie zijn de 8 mannen die vorig jaar een auto vernielden door deze in een greppel te duwen op de Boxtelse Brede Heide? De daders hebben 2 weken de tijd gehad om zich te melden. Dat hebben zij niet gedaan. Daarom tonen we nu herkenbare beelden. Kent u deze mannen? Laat dat aan ons weten én help mee om deze zaak op te lossen!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Incident tijdens Boxtelse stalbezetting
Het incident speelde zich op maandag 13 mei 2019 af tussen 20.00 uur en 21.30 uur tijdens de Boxtelse stalbezetting. De auto is van een van de activisten die bij de stalbezetting betrokken was. Deze auto werd op de Brede Heide in een greppel geduwd door een groep van 8 onbekende mannen.

Dringende oproep gedaan zich te melden
Wij hebben deze mannen op 21 april 2020 dringend opgeroepen om zich te melden. Op de eerder getoonde foto zijn hun gezichten onherkenbaar gemaakt. De mannen hebben zich niet binnen de gestelde termijn van 2 weken gemeld. Daarom plaatsen wij de beelden nu herkenbaar online. 

Signalementen
Het gaat om 8 mannen die we NNM1, NNM2 etc. hebben genoemd. Op de afbeeldingen is iedere gezochte dader afzonderlijk getoond met diens bijbehorende signalement:

NNM1

 

NNM2

 

NNM3

 

NNM4

 

NNM5

 

NNM6

 

NNM7


NNM8

 

Tips of (andere) info?
Herkent u (een of meerdere van ) de mannen op de beelden of heeft u andere informatie in deze zaak? Vul dan het tipformulier in.

U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via: 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

 

 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=JnWXdFEbfmU

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening