Ga naar content

Gezocht vanwege zendmastbranden

In de afgelopen twee weken stonden meerdere zendmasten in Nederland in brand. De branden zijn vermoedelijk allemaal aangestoken en kunnen er voor zorgen dat 112 minder goed bereikbaar is. De eenheden waarin de branden gebeuren en de Dienst Landelijke Recherche doen gezamenlijk onderzoek.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op 14  en 21 april 2020 is in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan deze reeks branden. Bekijk op de website van Opsporing Verzocht alle detailinformatie die is gepresenteerd in de uitzending. Op de getoonde videobeelden van de verdachten zijn daar te zien. 

 

Vragen

Herkent u de mannen op de beelden of heeft u informatie over deze zaken? Neem dan contact op met de Opsporingstiplijn via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Ziet u een verdachte situatie bij een zendmast, bel dan direct 112. Het is daarnaast ook mogelijk om uw informatie door te geven via het tipformulier op deze pagina, of via het anonieme tipformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl.

Algemene informatie over het onderzoek
Voor algemene informatie over het onderzoek, zie hier het persbericht over de zendmastbranden (lijst met branden wordt geactualiseerd)

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=yDHxHA7FKJs

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=KsuU_9OjrxE