Ga naar content

Beroving bejaarde vrouw

De recherche doet onderzoek naar een laffe beroving die zaterdagavond 22 februari plaatsvond op de Lagendijk. Een 73-jarige vrouw uit Zaandam fietste over de Lagendijk vanuit Wormerveer in de richting van Zaandijk, toen zij ter hoogte van nummer 82 en 84 beroofd door twee jongens op een scooter.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Voordat de vrouw er erg in had, werd er aan haar tas getrokken, waardoor ze viel met haar fiets. Het tweetal op de scooter ging er met haar tas vandoor. De vrouw raakte hierdoor lichtgewond en was natuurlijk vreselijk geschrokken.
Omdat de beroving snel ging en de vrouw door de val en de laffe roof gedesoriënteerd was geraakt, is er niet een heel duidelijk signalement bekend van de daders. Van hen is bekend dat ze in het donker gekleed waren.

Vragen

- heeft u zaterdagavond in de omgeving van de Lagendijk ter hoogte van nrs. 82 en 84 iets gezien van deze beroving rond 21.20 uur?

- heeft u voorafgaand of na de beroving een tweetal mannen op een scooter gezien in de omgeving van de Lagendijk?

- heeft u andere informatie of mogelijk camerabeelden uit de directe omgeving van de Lagendijk van zaterdagavond 22 februari tussen 21.00 en 21.45 uur en heeft u dit nog niet met de politie gedeeld?

- denkt u te weten wie deze twee daders zijn?

Belt u dan aub met de recherche in Zaandijk via tel.nr. 0900-8844.

Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening