Ga naar content

Politie zoekt getuigen van schietpartij op man en vrouw in Dordrecht

Een 43-jarige man en een 35-jarige vrouw uit Sliedrecht zijn gisteravond zwaar gewond geraakt, toen zij op het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht werden neergeschoten. Twee personen op een scooter openden het vuur op het stel. De politie zoekt getuigen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Deze zaak is op dinsdag 24 maart behandeld in Opsporing Verzocht. Dit leverde vijf tips op die worden onderzocht. De politie zoekt nog steeds getuigen. Daarom is de zaak op donderdag 26 maart  opnieuw te zien in Bureau Rijnmond bij RTV Rijnmond vanaf 17.00 uur (herhaling ieder uur). 

Omschrijving

Het stel wilde zondag 15 maart iets na half tien ’s avonds in de auto stappen op het Van Oldenbarneveldtplein. Daar werd meerdere malen op hen geschoten. De schutters reden weg op een scooter, de slachtoffers zwaar gewond achterlatend. Van de daders ontbreekt ieder spoor. Het gaat om twee in het zwart geklede mannen, op een donkerkleurige scooter, die weg vluchtten richting de Thorbeckeweg.

Vragen

Heeft u iets gezien of gehoord? Woont u in de buurt en heeft u mogelijk camerabeelden? Alle informatie is welkom. Bel met 0900-8844 of meld uw informatie anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Of vul onderstaand tipformulier in.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: