Ga naar content

Gewapende overval op Domino's Pizza

Een gewapende en gemaskerde man heeft zaterdagavond 1 februari 2020 een filiaal van Domino's Pizza aan de Thomas van Aquinostraat overvallen. Hij ging er met geld uit de kassa vandoor.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op zaterdag 1 februari 2020 om 21.15 uur kwam een gemaskerde man de zaak binnen rennen. Hij sprong over de toonbank en richtte een op een vuurwapen gelijkend voorwerp op de medewerkers van de zaak. Er waren op dat moment ook enkele klanten binnen. De overvaller wilde geld en er werd geld uit de kassa in een plastic tas van de Aldi gedaan. Ook probeerde hij nog de telefoon van een klant te bemachtigen. Maar op dat moment ging er een alarm af in de zaak en vluchtte hij weg, de mensen in shock achterlatend.

 

 

Vragen

De dader is een blanke man, rond de 20 jaar en rond de1.80m – 1.85m lang. Hij heeft een slank postuur en blauwgrijze ogen. Hij droeg donkere kleding, zwarte Airmax sneakers en sprak accentloos Nederlands.

Herkent u de man? Laat het ons weten.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=1k2cpfIsyfk

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening