Ga naar content

Getuigen en mogelijke medeplichtigen moord/doodslag gezocht

Op donderdagochtend 26 maart wordt een 50-jarige man uit Cothen op de Ossenwaard in Cothen doodgeschoten. Een half uur later wordt er een verdachte aangehouden. Hij bekent het slachtoffer te hebben neergeschoten, maar de recherche vermoedt dat er meer personen bij het plannen of voorbereiden van de moord/doodslag zijn betrokken.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

We zijn op zoek naar mensen die meer weten over deze zaak, of die getuige zijn geweest van de gebeurtenissen die ochtend. Er zijn beelden van een mogelijke getuige die donderdag 26 maart rond 4.50 uur zijn of haar hond uitlaat op het Kersenpaadje. Wij willen deze persoon vragen om contact met ons op te nemen.

Weet u iets over de dood van deze 50-jarige man, of heeft u meer informatie over personen die hier mogelijk betrokken bij zijn geweest? Neem dan contact op met de politie. Bel 0900-8844 of vul het onderstaande tipformulier in.

Anoniem melden
U kunt ook uw tip ook anoniem doorgeven via 0800-7000 en op meldmisdaadanoniem.nl 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=WcW7cS-iCHQ

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: