Ga naar content

Overval op snackbar in Boekel

Op donderdag 13 februari 2020 werd omstreeks 23.30 uur een cafetaria aan de Kerkstraat in Boekel overvallen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Een man kwam dreigend met een pistool de zaak binnen. Er waren op dat moment ook klanten in de snackbar. Hij liep meteen naar de balie en eiste geld. De medewerker, een 19-jarige jongeman, werd daarbij door de dader onder schot gehouden. De overvaller maakte wat briefgeld uit de kassa buit. Hij rende weg in de richting van Gemert.

Het zou gaan om een blanke of licht getinte man.  Hij droeg een donkere, vermoedelijk blauwe halflange jas met capuchon. Hij had grijze schoenen aan zonder veters met een witte rand. Hij sprak Nederlands met een accent. De recherche houdt er rekening mee dat hij in de dagen voor de overval wellicht de zaak geobserveerd heeft.

Vragen

Wie herkent deze overvaller?
Wie heeft gezien hoe de dader verder gevlucht is?
Wie heeft in de Kerkstraat in Boekel of in de direct omgeving daarvan iets verdachts gezien in de dagen voorafgaande aan de overval. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Cvva3D93QLQ

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ElbS7zymg3U

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening