Ga naar content

Vier bedrijfsinbraken in één nacht, wie heeft informatie?

Op het bedrijventerrein van Kloosterhaar zijn in de nacht van dinsdag 22 op woensdag 23 juni drie bedrijven slachtoffer geworden van inbraak. Inbrekers lieten sporen na bij twee bedrijven aan de Schutstraat en een bedrijf aan de Verlengde Broekdijk. Op beelden uit de omgeving is te zien dat het bij de inbraken om dezelfde dader groep gaat.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Schutstraat
In de ochtend van 23 juni ontdekken medewerkers van een handelsonderneming en een garagebedrijf aan de Schutstraat dat er die nacht is ingebroken. Bij beide inbraken is een bedrag aan geld meegenomen.

Verlengde Broekdijk
Op beeld is te zien dat drie mannen rond 04:00 uur bezig zijn een raam te forceren. Het lukt de mannen om het bedrijf binnen te dringen. Een kwartiertje later verlaten de mannen het pand weer en lopen in de richting van de Emtenbroekerdijk. Een van de mannen is in het zwart gekleed en lijkt een zwarte pet te dragen. Een van de andere mannen draagt een grijze trui/vest en een zwarte broek.

Zaaknummers: 2021287734, 2021287333, 2021287775, 2021287823

Vragen

Wie zijn deze mannen of kan iets vertellen over deze inbraken?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=JhN1R7HDtnA

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=yNORhz2iG5U

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening

Deel het artikel op social media

Deel artikel via: