Ga naar content

Inbreker slaat slag bij filialen Etos, wie heeft informatie?

In de maanden mei en juni is maar liefst acht keer ingebroken bij filialen van de Etos in Nijmegen. Omdat er overeenkomsten zijn bij de inbraken, vermoedt de politie dat het om dezelfde dader gaat.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op woensdag 5 mei gooide een man rond 02:30 uur een baksteen door de ruit van een filiaal van de Etos aan de Marikenstraat. Hij pakte een krat met producten uit de winkel en ging er vandoor. Enkele dagen later was het raak bij een filiaal aan de St Jacobslaan. De inbreker vernielde een raam, liep de winkel in en pakte meerdere producten. Deze stopte hij in een grote tas waarna hij er vandoor ging. In de weken daarna was het nog een aantal keren raak bij filialen van de drogisterijketen. Opvallend is dat de dader elke keer dezelfde tas gebruikt om de gestolen goederen in te stoppen.

Op de beelden van de inbraak op 5 mei is te zien dat de dader aankomt op een fiets. Mogelijk woont hij in de buurt van Nijmegen. Het is ook goed mogelijk dat er ergens een grote partij parfum en scheermesjes te koop is aangeboden. Mocht u over informatie beschikken dan spreken we u graag. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

zaaknummers: 2021232014, 2021200539, 2021205393, 2021231855, 2021255344

Vragen

Weet u wie deze man is?
Weet u waar de gestolen producten zijn gebleven?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=zGJn1gnpsyE

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening