Ga naar content

Herkent u de verdachte van boekendiefstal?

Naar de boekhandel gaan om een reisgids op te halen, daar is niks vreemds aan. Tenzij je besluit om tientallen reisgidsen mee te nemen zonder te betalen. Deze man deed dat meerdere keren. Hij loopt de winkel in, pakt drie boeken en legt ze in een ander schap. Als hij alles verplaatst heeft, stopt hij ze vervolgens in een rugzak en loopt de winkel uit.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op 26 juni en 15 juli was hij bij een boekhandel aan de Binennban in Hoogvliet. Op 28 juni en 15 juli vulde hij een lege rugzak met tientallen reisgidsen bij de boekwinkel aan de Struytse Hoeck in Hellevoetsluis. De winkels hebben voor honderden euro’s schade, en ondanks dat de verdachte op camera staat is hij nog niet herkend en aangehouden.

Heeft u enig idee met wie wij te maken hebben? Of heeft u andere informatie hierover voor het onderzoeksteam? Bel dan de politie, 0800-6070 en deel je informatie met ons.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=9uqvm2FEa2U

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening