Ga naar content

Gewapende straatroof - Dommelstraat - Eindhoven

In de Dommelstraat (vlakbij De Effenaar) wordt in de nacht van zaterdag op zondag 10 oktober tussen 02:55 en 03.00 uur een straatroof gepleegd. Wij zijn op zoek naar de dader. Bekijk hier de reconstructie en bewakingsbeelden. Wie (her)kent hem?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Update

Dinsdag 29 maart was deze zaak ook in Opsporing Verzocht:
Wie herkent verdachte van straatroof?

Omschrijving

Een opmerkelijke straatroof in Eindhoven. De dader parkeert eerst zijn auto op het Stationsplein, blijft er even bij hangen en loopt dan uiteindelijk de Dommelstraat in. Om op een afstandje iemand te achtervolgen. Zijn latere slachtoffer, zo blijkt. Met een pistool bedreigt hij de man en wil het geld uit zijn portemonnee. Met een paar tientjes loopt hij dan weer terug naar zijn auto, rookt eerst nog een sigaret en gaat dan weer weg.

Vragen

Wie is deze man met de blauwe Ford Fiesta? Geef uw informatie door via de opsporingstiplijn op 0800 6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800 7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=b4qDX-QoK5s

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Hb-BP4YgO4A

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening