Ga naar content

Spoofing - Habsburgstraat - Oss

Voor een oplichtingszaak (spoofing) in Oss zijn we op zoek naar de identiteit van deze 2 personen. (Her) kent u ze?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op maandag 11 oktober 2021 werd een vrouw uit Oss gebeld door een nep bankmedewerker van ABN-AMRO, en liet zich overtuigen alle bankzaken mee te geven aan iemand die aan de deur kwam.  Deze jongen met donkere jas haalde de pinpas op bij het slachtoffer thuis. Een andere man plundert later de rekening van het slachtoffer bij de Geldmaat in Nuland.  Wie zijn dit? Geef uw tips door via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000! 

Trap er niet in!
Banken benaderen u nooit telefonisch met allerlei vragen over uw (privé) bankgegevens. Vaak zijn het de wat ouderen onder ons die de criminelen uitkiezen als slachtoffer. Waarschuw uw familie, ouders of grootouders om hier niet in te trappen. Help ons mee de dader(s) op te pakken. Maar vergeet niet dat u zelf ook veel kunt doen om dit te voorkomen. Allereerst geef nooit bankgegevens door via de telefoon, nooit.  Staan ze bij u aan de deur, geef dan nooit uw pinpas en pincode mee. Maar vertel ook uw omgeving erover, zorg dat uw omgeving zich bewust is van de risico’s.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=vLwrP5N49wI

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening