Ga naar content

Woningoverval Kerkrade

Vrijdagmiddag 3 december vond er een woningoverval plaats aan de Elbereveldstraat in Kerkrade. Even voor half zes die middag wordt er bij de betreffende woning aangebeld. Wanneer de bewoner de deur opent, dringen er drie mannen binnen. In het daarop opgestarte onderzoek zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De verdachten droegen alledrie gezichtsbedekkende kleding. Een van de verdachten droeg daarnaast hoogstwaarschijnlijk een pruik. De verdachten zijn vastgelegd op camerabeelden. Om tot de identiteit van deze verdachten te komen, worden de beelden nu vrijgegeven.

Kent of herkent u de verdachten of heeft u mogelijk meer informatie over de overval? Heeft u de verdachten voorafgaand, tijdens of na de overval gezien in de wijk Spekholzerheide? Neem dan contact op via 0800-6070 of deel informatie anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). 
 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=8RNtcFcfstg

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening