Ga naar content

Overval op cafetaria Breda

Op een cafetaria aan de Haagweg is dinsdagavond 2 februari 2021 rond 18.10 uur een overval gepleegd door twee daders. De vermoedelijke jonge jongens zijn er met een buit vandoor gegaan. De politie zoekt hen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Rond 18.20 uur ontving de meldkamer een melding van een overval. Twee jongens kwamen de cafetaria binnen en dreigden met een vuurwapen. Met hun buit gingen ze er vandoor.

De twee jongens waren vermoedelijk rond de 14 à 15 jaar oud en rond de 1.60/1.65m lang. Zij hadden een smal postuur en droegen donkere kleding met een capuchon. Een van de jongens had een bontkraag aan zijn jas en droeg een jeans en witte sneakers. De ander droeg een blauwe joggingbroek en sneakers en had handschoenen aan zonder vingertoppen.

Vragen

Heeft u tips of informatie? Meld dit dan: 
- via de opsporingstiplijn 0800-6070
- via de banner onder dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=EgAAtb9B93M

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=spepkwJKmkg

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening