Direct naar de inhoud

Overval - Eesveenseweg - Steenwijk

Een man overviel op zaterdag 2 januari 2021 rond 19.45 uur een tankstation aan de Eesveenseweg. Hij bedreigde de medewerkster met een mes en dwong haar geld af te staan.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De man ging er met een flink bedrag vandoor. Het gezicht van de man was slecht zichtbaar door zijn mondkapje en pet. Hij droeg echter een opvallend, rood jack. Heb jij informatie die mogelijk met deze overval te maken heeft? Dan spreken we je graag!

Contact

Geef je tip door via het onderstaande tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.

Vragen

  • Wie is deze overvaller? Misschien herken je de man aan zijn opvallende jas in combinatie met zwarte pet?
  • Heb jij camerabeelden in de omgeving van het tankstation?
  • Wie heeft de man gezien na 19.45 uur op zaterdagavond 2 januari 2021?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=_NNphECFhKk

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening