Ga naar content

Molotovcocktail bij gemeentehuis Valkenswaard

In de vroege ochtend van vrijdag 1 januari 2021 werd er een molotovcocktail gegooid bij het gemeentehuis in Valkenswaard.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op de beelden is te zien dat twee personen op fietsen omstreeks 04.03 uur aankomen op De Hofnar in Valkenswaard. Hierbij steken zij vervolgens een molotovcocktail aan en werpen die in de richting van het gemeentehuis. Gelukkig vliegt het lont uit de fles en komt de molotovcocktail niet tot ontbranding. De fles komt neer op het plein voor het gemeentehuis. 

De politie doet onderzoek naar de identiteit van deze twee personen. 

Vragen

Weet u wie deze personen zijn die in de vroegeochtend van 1 januari de molotovcocktail hebben gegooid? Of heeft u die ochtend iets opvallends gezien of gehoord?

Laat het ons dan weten via het tipformulier of bel de gratis tiplijn 0800-6070. 

Stel dat je weet wie hier achter zitten maar dat de daders jou ook kennen? Het is bijvoorbeeld een familielid, je buurman, een collega of een vriend.  Dan ga je niet zo snel naar de politie. Als je niet naar de politie durft, is M. een goed alternatief. Bij M. kan je misdaad anoniem melden. Dat kan telefonisch via 0800 7000 tijdens een vertrouwelijk gesprek, maar ook online, via een formulier in een beveiligde omgeving.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=E8laiOt_p9g

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening