Ga naar content

Update: Overval juwelier Katwijk

Het rechercheteam hield donderdag 7 januari een derde verdachte aan voor zijn betrokkenheid bij de gewelddadige overval. Zijn rol bij de overval wordt nader onderzocht. Op vrijdag 20 november 2020 rond 15.00 uur werd Juwelier Kleen Edelmetalen, gevestigd aan de Voorstraat in Katwijk, door twee mannen overvallen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Tijdens de overval werd veel geweld gebruikt. De eigenaar van de juwelierszaak raakte hierbij zwaar gewond. De overvallers maakten bij de overval gebruik van een vuurwapen en een hamer. Bij de overval werden er sieraden buit gemaakt. De overvallers vluchtten op een groenkleurige scooter deze werd later aangetroffen op de Rijnmond in Katwijk. Kort na de overval werden er twee mannen in een auto aangehouden. Een van deze mannen werd herkend als een van de overvallers. Vanavond worden er camerabeelden getoond vanuit de juwelierszaak. Het onderzoeksteam is nog op zoek naar de tweede overvaller en de buit. 

Update
De derde verdachte, een 22-jarige man, wordt woensdag 13 januari voorgeleid voor een rechter-commissaris. 

Vragen

Herkent u de verdachten of heeft u andere informatie over deze zaak?  De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen 06-57876279. 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening