Ga naar content

Overval op kledingwinkel

De man op de beelden overviel op dinsdag 13 april rond 10:30 uur een kledingwinkel aan de Tuinstraat. In de winkel vroeg hij om geld waarna het slachtoffer meteen om hulp riep. De overvaller schrok hier zo van, dat hij de winkel uit vluchtte.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op beelden uit de omgeving dook de overvaller een paar keer op, mogelijk was hij aan het voor verkennen. Hij liep vanaf de Kastanjelaan en stak de Oosterwal over. Vanaf daar liep hij in de richting van het centrum. Niet veel later liep hij weer in de tegengestelde richting en als laatste rende hij opvallend hard door de Tuinstraat in de richting van de Kastanjelaan.
Signalement
* man van ongeveer 20-25 jaar oud
* lengte circa 1.80 meter
* licht getinte huidskleur
* opvallende lichtblauwe ogen
* hij droeg een donkerkleurige joggingbroek, mogelijk van het merk Adidas
* hij droeg een donkerblauwe jas van het merk Northface met capuchon
* hij droeg sportschoenen
Het kan ook zijn dat de dader uit de omgeving van Lochem komt. Daarom roept de politie omwonenden op om naar camerabeelden te kijken. Wellicht staat de dader daarop.

Vragen

Wie is de man op de beelden?
Heeft u op 13 april iets gezien dat mogelijk met deze overval te maken heeft  en heet u nog niet met de politie gesproken?
Beschikt u over camerabeelden uit de omgeving?
eem contact met ons op via de gratis tiplijn of vul het tipformulier in. Wilt u liever anoniem blijven? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem op 0700-8000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=jMHkFfHPqjg

Afbeeldingen