Ga naar content

Politie zoekt vakantiefoto’s in verband met zedenincident

Naar aanleiding van twee zedenincidenten op camping de Zandstuve aan de Grote Beltenweg in Rheeze is de politie een onderzoek gestart. Op 25 april en 12 juli werden twee kinderen slachtoffer van een zedenincident.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Vanwege de gevoeligheid en het feit dat er kinderen bij betrokken zijn, is de politie terughoudend met het delen van verdere informatie over het incident. Van de dader is een signalement bekend en het team houdt er rekening mee dat het in beide gevallen om dezelfde man gaat

Foto’s en video’s
De politie kan de hulp van de dag- en campinggasten goed gebruiken. Iedereen die op 25 april en/of 12 juli op de camping was, wordt verzocht zijn of haar beeldmateriaal van die dagen te uploaden via onderstaande link. Het gaat dan specifiek op beeldmateriaal waarop andere mensen (bijvoorbeeld op de achtergrond) te zien zijn.

Het team verzoekt nadrukkelijk om niet alvast zelf een selectie te maken op basis van het signalement, maar alle foto’s en video’s waarop andere mensen te zien zijn te uploaden.

Weet u meer?
Natuurlijk blijft ook de oproep van kracht om informatie over de mogelijke dader te delen. Van het incident van 12 juli is het volgende signalement van de dader bekend, het team houdt er rekening mee dat het in beide gevallen om dezelfde dader gaat:

  • een Nederlands sprekende man;
  • met een lichte huidskleur;
  • hij is vermoedelijk tussen de 20 en 40 jaar;
  • hij droeg een donkere pet, zwart shirt, korte broek en slippers;
  • hij is mogelijk op de fiets weggegaan.

U heeft beeldmateriaal of informatie, wat te doen?
Al uw beeldmateriaal kunt u uploaden via onderstaand tipformulier. Het kan best gek voelen om uw persoonlijke foto’s en video’s te delen met de politie, maar ze kunnen informatie bevatten die doorslaggevend kan zijn in het onderzoek. Uiteraard worden uw uploads vertrouwelijk en discreet en alleen ten behoeve van dit onderzoek behandeld.

Als u geen beeldmateriaal heeft, maar wel over dit incident met de politie wilt spreken, dan kunt u ook via onderstaand tipformulier in contact komen met de politie.

U kunt ook bellen met de gratis tiplijn 0800-6070 (vermeld dan onderzoek Liana). Natuurlijk kunt u ook anoniem informatie doorgeven. De medewerkers van Meld Misdaad Anoniem zitten voor u klaar op 0800-7000 (gratis). MMA is niet van de politie en kan uw anonimiteit waarborgen: u hoeft geen persoonlijke informatie door te geven en uw tip wordt alleen doorgezet naar de politie als de informatie niet naar u te herleiden valt.

zaaknummers: 2021184860 en 2021323488

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Fla8yh8RxzM