Ga naar content

Overval op tankstation Berghem

Op donderdag 16 januari 2020 rond 20.00 uur wordt het Shell tankstation aan de Burgemeester van Erpstraat in Berghem overvallen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De daders zijn drie jonge mannen, van wie uit ons onderzoek is gebleken dat ze zeer waarschijnlijk uit de buurt komen. Ze dreigen met messen. De medewerkster achter de balie is zichtbaar in angst voor wat de daders zullen doen. Het lukt haar de kassa open te maken waar de daders geld uit pakken. Dan gaan ze er weer vandoor, steken de straat over en zijn dan verdwenen.

De medewerkster achter de kassa was zo bang dat ze kort na de overval achter de kassa onwel wordt. En nu nog steeds heeft ze last van deze overval.  Drie overvallers dus; e eerste die binnen kwam droeg een grijszwarte trui met capuchon. De tweede een grijze jas met capuchon, een grijze joggingbroek met een bies en hij heeft een mes bij zich. De derde draagt als enige een lichtkleurige broek. Hij staat te zwaaien met een zwart mes waar twee snijkanten aan zitten.

We realiseren ons dat het inmiddels al best lang geleden is, maar we vragen mensen toch eens goed na te denken en vermoedens met ons te delen. Maandag 7 juni 2021 beelden van de overval in het opsporingsprogramma Bureau Brabant. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Qi-6jEK9HV8

Afbeeldingen