Ga naar content

Poging doodslag door vuurwerkbom

Op maandagavond 7 september 2020 wordt in Oss een vuurwerkbom naar de voordeur van een huis in de Verlengde Tuinstraat gegooid. De explosie was enorm.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De voordeur lag er half uit, overval glas, de schade is behoorlijk. Scherven en inslagen waren van voor tot achter door het hele huis te vinden.
Er raakte niemand gewond, maar als er iemand bij een explosie van deze kracht in de buurt was geweest, was het waarschijnlijk een stuk slechter afgelopen.
De vraag is wat het motief voor deze vuurwerkbom was? Waarom moest er juist tegen dit huis een vuurwerkbom gegooid worden? Als u daar iets over kunt vertellen of u heeft vermoeden, neem dan contact met ons op. We hebben verschillende bewakingsbeelden, waarop we vlak voor het moment van de explosief voorbijgangers zien. Dit zijn voor ons belangrijke getuigen zien waarmee wij heel graag in contact komen.
 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=hpOVKL6cOic

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening