Ga naar content

Verdachten straatroof gezocht

Zaterdagmiddag 1 mei loopt een 74-jarige dame rond 16.30 uur vanuit de Menno van Coehoornstraat naar de Pastoor Habetsstraat. Dan wordt ze aangesproken door een jongeman die vervolgens met kracht een ketting van haar hals trekt. Hij doet dat op dusdanig ruwe wijze dat de vrouw bijna ten val komt. De man rent vervolgens weg in de richting van de rotonde aan de Hertogsingel.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De verdachte lijkt vergezeld te worden door een andere man die betrokken lijkt te zijn bij het incident. Beide zijn vastgelegd op bewakingsbeelden. Beide hebben een licht getinte huidskleur. De persoon met de witte broek betreft de verdachte die de ketting van de hals van de vrouw zou hebben getrokken. Het betreffende halssieraad is gemaakt van kleine, gouden schakels en voorzien van diverse hangers. De meest opvallende had de vorm van een piramide met een blauwe steen. De hanger is ongeveer 5 centimeter groot en 1 centimeter dik.

Herkent u één of beide verdachten? Heeft u meer informatie? Of heeft u de beschreven ketting na 1 mei nog gezien? Neem dan contact met ons op! Dan kan via 0800 6070, onderstaand tipformulier of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=FaFZNZelesY