Ga naar content

Wie is verantwoordelijk voor plofkraak?

In de nacht van zondag 16 op maandag 17 mei werd de pinautomaat bij het station in Apeldoorn opgeblazen. Buurtbewoners schrokken rond kwart voor drie ‘s nachts wakker van meerdere harde knallen. Vervolgens vluchtten meerdere personen op een scooter via de Stationsstraat in de richting van het Marktplein.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De ravage die door de ontploffing werd veroorzaakt is enorm en de schade aan het monumentale pand is groot.

De politie komt graag in contact met getuigen die iets hebben gehoord of gezien dat mogelijk met de plofkraak te maken heeft en die zich nog niet bij de politie hebben gemeld. Ook wanneer u beschikt over camerabeelden uit de omgeving van het station van 17 mei en heeft u hierover nog geen contact gehad met de politie, dan horen we graag van u.

Het team sluit niet uit dat de daders de omgeving en het pand van het station in de dagen voor 17 mei hebben verkend. Als u beschikt over camerabeelden van de dagen voorafgaand aan de plofkraak, dan vragen we u om deze beelden te bekijken. Wanneer er op de beelden verdachte personen of voertuigen te zien zijn, neem dan alstublieft contact met ons op.

Vragen

Wie kan iets vertellen over deze plofkraak?
Wie  beschikt over camerabeelden met informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=bujed80h108

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=xm0PN1jDguM

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening