Ga naar content

Wie zit achter diefstallen brandstof langs A12 en A50?

Op maandag 1 maart rond 19.00 uur parkeerde een vrachtwagenchauffeur zijn vrachtwagen op een parkeerplaats langs de A50. Toen hij de volgende ochtend wilde vertrekken bleken honderden liters diesel te zijn gestolen uit de tank. Ook bij de naast geparkeerde vrachtwagen was er brandstof uit de tank gestolen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

In de afgelopen maanden is in de omgeving van Arnhem meerdere keren aangifte gedaan van diefstal van brandstof. De diefstallen gebeurden onder andere op de parkeerplaatsen Het Ginkelse Zand (A12), De Slenk (A50) en De Schaars (A12). Vermoedelijk werd de brandstof met behulp van een pomp uit de tank gehaald en vervolgens in een vat of meerdere grote jerrycans vervoerd.

Vragen

Bent u de afgelopen twee maanden in de nacht langs een parkeerplaats gereden en heeft u iets gezien dat mogelijk met deze diefstallen te maken kan hebben? Beschikt u over dashcambeelden? We spreken u graag!

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=yOvJLLMRmHo

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening