Ga naar content

Eigenaren oliebollenkraam overvallen

Het echtpaar dat de oliebollenkraam aan het Van Beuningenplein in Utrecht runt, is op woensdagavond 10 november overvallen. Als de man (68) en zijn vrouw (58) na een werkdag in hun auto willen stappen, staan daar twee mannen met een vuurwapen op hen te wachten.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Verzet
Het is ongeveer 18.20 uur als de slachotffers de oliebollenkraam afsluiten en naar hun auto lopen. De overvallers bedreigen het echtpaar met het vuurwapen en eisen hun spullen. De slachtoffers verzetten zich en er ontstaat een vechtpartij. Het lukt de daders niet om iets buit te maken en ze gaan ervandoor.

Vluchten
De overvallers rennen vanaf het Van Beuningenplein linksaf de Mariëndaalstraat in. Op beelden van een bewakingscamera in de omgeving is een glimp van ze te zien. Ze rennen hard door de straat. De één draagt een rode en de ander zwarte capuchontrui.

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen die de twee daders hebben zien rennen en kunnen vertellen hoe ze verder gevlucht zijn.

Signalement
- beiden hebben een donkergetinte huid
- rond de 20 jaar
- slank postuur, smal gezicht
- donkere kleding
- de een droeg een rode en de ander een zwarte capuchontrui
 

Vragen

Tips
Heeft u een idee wie deze overvallers zijn? Was u getuige? Of heeft u camerabeelden waarop de daders te zien zijn? Geef alles wat u weet door via de tiplijn: 0800 - 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening