Ga naar content

Verdachten gewelddadige overval slijterij Schiedamseweg

De politie is op zoek naar deze verdachten van een gewelddadige overval op een slijterij aan de Schiedamseweg in Rotterdam.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op vrijdag 11 februari 2022 omstreeks 20.30 uur lopen twee mannen een slijterij, gevestigd aan de Schiedamseweg 187, in Rotterdam-West binnen. De eigenaar van de zaak zit dan achter de toonbank. Hij ziet al snel dat een van de mannen naar hem toe loopt achter de toonbank. Deze man begint de eigenaar meteen fysiek aan te vallen. Dat gebeurt onder andere met een klauwhamer en flessen die op de toonbank stonden.

Het slachtoffer vecht terug en weet op een gegeven moment het mondkapje van een van de verdachten weg te trekken. Daardoor ziet hij dat een van de verdachte een donkere huidskleur heeft en rasta haar. De andere verdachte heeft een lichte huidskleur.

Uiteindelijk verlaten deze verdachten de zaak zonder buit te hebben gemaakt. Het slachtoffer blijft gewond en enorm geschrokken achter.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=e975woIBOrE

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening