Ga naar content

Inbraak - Rosada - Roosendaal

In de nacht van maandag 28 februari op dinsdag 1 maart 2022 pleegden omstreeks 03.55 uur vier daders een plof- / snelkraak bij juwelierszaak Siebel aan de Rosada in Roosendaal.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De daders rammen eerst met een auto, een rode Peugeot 107, een van de toegangspoorten van het terrein. Daarna rijden ze met twee scooters naar de juwelierszaak. De bestuurder van de auto neemt plaats achterop één van die scooters.  Ze verschaffen zich de toegang tot de winkel door een explosief bij de deur tot ontploffing te brengen.

in eerste instantie gaan drie mannen gaan met big shoppers naar binnen. Gewapend met hamers of mokers laten ze weinig heel van de vitrines en pakken wat ze pakken kunnen.  Op beelden van de winkel binnen zijn uiteindelijk  vier gemaskerde daders te zien. Ze gaan er vandoor met een grote hoeveelheid sieraden en  vluchten op de twee scooters weg in de richting van Roosendaal.

De auto, die in dezecember vorig jaar gestolen is in Amsterdam, laten ze achter. Het voertuig wordt voor verder onderzoek weggetakeld. Het kenteken op de auto is eind februari in Amsterdam gestolen.  
 

Vragen

Wie herkent de getoonde perso(o)n(en)?

Wie heeft informatie over dit incident, was getuige of heeft beelden?

Wie weet waar de buit  bestaande uit onder meer horloges, ringen en kettingen is / werd aangeboden?

De rode Peugeot 107 werd tussen vrijdagavond 17 en zondag 19 december 2021 gestolen op de Bos en Lommerweg in Amsterdan, ter hoogte van de Lorreinenstraat. Wie beschikte tussen half december en 1 maart over deze auto of weet waar deze stond?

 

 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=O3DSSl9DtVc

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Nq_5eYJOXHY

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening