Ga naar content

Mishandeling - Spuikomweg - Vlissingen

Twee jonge vrouwen, destijds 18 en 19 jaar oud, werden zodanig mishandeld dat één van hen een hersenschudding opliep. Het gebeurde in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 november in een bioscoop in Vlissingen. De aanleiding was niet meer dan dat de slachtoffers tijdens de film hadden gegiecheld.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De dader is vermoedelijk de man die even later met een vrouw op beeld werd vastgelegd. Hij maakte in de bioscoopzaal een racistische opmerking tegen één van de meiden en begon vervolgens te slaan. Toen haar vriendin probeerde tussenbeide te komen, kreeg ook zij een mep.

Blond en begin 30

De man heeft blond haar dat een beetje een slag zou hebben. Volgens de jonge vrouwen leek hij begin dertig en had hij een klein snorretje en blauwe ogen. Mogelijk ook zet het iemand aan het denken dat deze man kennelijk een kort lontje heeft. Omdat de vrouw met wie hij was niets strafbaars deed, wordt zij niet herkenbaar getoond.

Vragen

Wie is de man op de bewakingsbeelden?

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=QFBpEcH3TvY

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening