Ga naar content

Overval – Sint Nicolaasdijk – Kampen

Zaterdag 13 augustus rond 22:00 uur ’s avonds liep een onbekende (jonge)man een snackbar aan de Sint Nicolaasdijk binnen. De medewerker was bezig met afsluiten, toen er een jongen de snackbar kwam inlopen. De (jonge)man liep direct op z’n doel af en bedreigde de medewerker met een wapen. De medewerker werkte niet mee en de overvaller vluchtte in de richting van de Ooievaarsstraat. Gelukkig bleef de medewerker ongedeerd.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

We zijn opzoek naar een (jongeman), hij droeg deze avond een rode hoodie met capuchon. Hij heeft een lichte huidskleur en is rond de 16 á 17 jaar oud. De jongen heeft een slank postuur, slanke benen en de jongen kon opvallend hard rennen.  

 

  • Weet jij wie dit gedaan heeft? Neem dan contact met ons op! Heb je informatie over de vluchtroute? of heb je een vermoeden wie dit geweest kan zijn? Geef het aan ons door. We gaan nooit zomaar over tot aanhouding. Daar gaat altijd eerst een gedegen onderzoek aan vooraf. Jouw informatie kan voor ons net het ontbrekende puzzelstukje zijn.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=C2G1YqC-3LE

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening