Ga naar content

Diefstal - Burg van Roijensingel - Zwolle

Deze man wordt ervan verdacht een fiets te hebben gestolen van een slachtoffer die gewond op straat lag en werd geholpen door hulpverleners.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op zaterdag 17 september rond 18:00 uur fietste het slachtoffer op de Burg van Roijensingel toen zij onderuitging met haar e-bike. Uit verschillende hoeken kwam hulp en de e-bike werd door een omstander tegen een parkeerautomaat gezet. Terwijl de toegesnelde ambulance medewerkers de vrouw behandelden aan haar verwondingen, werd haar fiets gestolen. 

Beelden
Op camerabeelden is te zien dat de man door de straat loopt en naar de fiets kijkt. Dan loopt hij een rondje en verschijnt hij weer bij de fiets. Hij kijkt nog even naar de vrouw die nog op straat ligt, bedenkt zich niks, pakt de fiets en fietst weg. 

Gepind
In de fietstas zat de portemonnee van het slachtoffer. Enkele minuten nadat de fiets was gestolen is er contactloos gepind bij een coffeeshop aan de Van Karnebeekstraat in Zwolle. 

Vragen

Gelukkig staat de dader goed op beeld. Laat het ons weten als je hem herkent! Mogelijk komt hij uit Zwolle of omgeving.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=BSjvl9vkmOc

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ESbjbDnJ0Wk

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening