Ga naar content

Poging overval - Dommer V Poldersveldtweg - Nijmegen

Op woensdagochtend 23 november rond 09:30 uur werd een Primera winkel aan de Dommer van Poldersveldtweg in Nijmegen overvallen. De overvaller bedreigde een medewerker met een mes en eiste geld. Wie weet wie dit is?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Een (jonge)man probeerde op klaarlichte dag de Primera te overvallen, maar dit liep anders dan hij had verwacht. Een medewerker was een klant aan het helpen, toen er een overvaller met een mes de winkel kwam binnenlopen. Hij bedreigde de medewerker met een mes en eiste geld. De medewerker liep van schrik naar achteren en pakte een aardappelschilmesje dat op de servicebalie lag. Hij wist hiermee de overvaller weg te jagen. 

Vluchtroute 
De overvaller heeft gelukkig niets buit kunnen maken. Na de overval is hij rechtsaf geslagen in de richting van de Van ’t Santstraat. Waar hij daarna naartoe is gevlucht is onbekend. Heb je informatie over de vluchtroute dan komen we graag met je in contact. 

Vragen

We komen natuurlijk ook graag met je in contact als je weet wie de (jonge)man is of als je meer informatie hebt over deze overval? Of misschien woon je in de buurt van de Primera en heb je camerabeelden waar de overvaller mogelijk op staat? Bel dan de Opsporingstiplijn op 0800-6070. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=BN8hsJnIUJs

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=8cp4EdlfRp0

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening