Ga naar content

Openlijke geweldpleging - Oude Provincialeweg - Hapert

Na een avondje kermis in Hapert gaan drie jongens rond 01.30 uur weer naar huis. Het is dan net zondag 19 juni geworden. De jongens zitten in de auto wanneer er vier andere jongens aan komen lopen en een woordenwisseling volgt. Maar dat is niet alles.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De drie jongens in de auto willen vervolgens wegrijden, maar hun auto wordt dan bespuugd door de vier verdachten. De drie jongens stappen vervolgens uit en na korte woorden volgen de eerste rake klappen. De groep raakt in gevecht met elkaar waarbij er flink geweld wordt gebruik. Een van de drie jongens uit de auto komt vervolgens op de grond terecht en blijft daar roerloos liggen. Wij willen graag meer weten over deze vier verdachten. We hebben beelden van de vechtpartij en zoeken getuigen. 

Herken jij jezelf? Meld je dan! Weet jij wie deze jongens zijn? Laat het dan ook aan ons weten, want geweld is nooit de oplossing. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=nJsCQDfJgBg

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=6phkErMqtZg

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening