Ga naar content

Mishandeling na verkeersruzie in Groningen [update: beelden in OV op 29 maart]

Na een verkeersincident tussen twee auto's ontstond er dinsdagochtend 14 december 2021 een verkeersruzie op de Korreweg in Groningen. Hierbij raakte een 35-jarige man uit Midden-Groningen gewond. Hij werd geschopt en geslagen. De politie deelt beelden van de verdachte en hoopt dat mensen hem herkennen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op dinsdagochtend rond 11:45 uur ontstond er op de Oosterhamrikkade een verkeersruzie waarbij twee voertuigen betrokken waren. De auto's reden na deze ruzie achter elkaar aan. Nabij de Korreweg zette de bestuurder de auto naast die van het 35-jarige slachtoffer. De verdachte (hij was passagier) opende het portierraam en begon het slachtoffer uit te schelden. Ook spuwde hij naar hem. De verdachte stapte vervolgens uit de auto en er ontstond een vechtpartij. Het slachtoffer werd hierbij geslagen en er werd meerdere keren tegen zijn hoofd geschopt, terwijl hij al op de grond lag. De identiteit van de verdachte van de mishandelingen is nog niet bekend en de politie wil graag weten wie dit is.

Het signalement van de verdachte:

  • Man
  • 20-25 jaar
  • Normaal postuur
  • Zwart kort kroeshaar
  • Donker gekleed
  • Lichte/witte sportschoenen
  • Hij droeg een schoudertasje

Herkent u deze persoon? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn via 0800 - 6070. Wilt u anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000.

Update dinsdag 29 maart: vanavond  om 20:30 uur worden de beelden die we eerder via deze gezocht-pagina en verschillende social media-kanalen hebben gedeeld ook getoond in het programma Opsporing Verzocht. De uitzending begint rond 20:30 uur op NPO1. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Min29WzIMbs

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening