Ga naar content

Openlijke geweldpleging - Molenstraat - Nijmegen

Op 6 juni werden een man en vrouw zwaar mishandeld in het centrum van Nijmegen. De slachtoffers liepen in de Molenstraat toen zij een groep mannen passeerden. De groep was luidruchtig en riep scheldwoorden naar de slachtoffers. Toen een van de slachtoffers de groep hierop aansprak, werd hij door twee mannen geschopt en geslagen. Zijn vriendin probeerde nog in te grijpen maar kwam op de grond terecht en werd tegen haar hoofd geschopt.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Signalement daders
Beide mannen zijn ongeveer 20 jaar oud, hebben een lichte huidskleur en blond haar. Ze droegen die dag allebei een zwart t-shirt met glitter/diamantjes. Na de mishandeling zijn de mannen vertrokken in een lage grijze personenauto.

Na de mishandeling is een horloge achter gebleven dat vermoedelijk van één van de daders is. Weet u wie tot voor kort zo’n horloge droeg, maar dit niet meer heeft? Of weet u wie de mannen op de beelden zijn? Bel de Opsporingstiplijn 0800-6070. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Nl9JdwihHZw

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening