Ga naar content

Relschoppers voetbalwedstrijd - Sportpark de Braak - Helmond

Op vrijdag 6 mei ontstonden na de wedstrijd Helmond Sport en FC Den Bosch in Helmond rellen tussen de supportersgroepen van beide voetbalclubs. De agressie richtte zich ook tegen onze agenten. Naar aanleiding van deze rellen pakten we eerder al twee verdachten op. Nu vraagt de politie aandacht voor het vinden van 17 andere, nog niet geïdentificeerde verdachten. Zij worden allen verdacht van openlijke geweldpleging of bedreiging.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Van alle verdachten zijn hieronder één of meer foto's opgenomen. Door te klikken op de foto wordt de gehele afbeelding zichtbaar. Bij iedere verdachte is een uniek nummer opgenomen. Denkt u één of meer van de verdachten te herkennen? Vergeet niet om dan bij uw tip het juiste nummer te vermelden! Het rechercheteam bedankt u hartelijk voor uw medewerking.

Noot: de foto´s zijn via de standaardinstellingen van je internetbrowser op je mobiele telefoon niet te vergroten door ze aan te klikken. Bekijk de foto's bij voorkeur op een tablet, laptop of desktopcomputer. Op je telefoon dien je de instellingen van je browser te wijzigen naar de desktopversie. Daarmee zijn de foto´s mobiel beter raadpleegbaar.  

Gegevens

NNM01

NNM01

NNM04

NNM04

NNM05

NNM05

NNM06

NNM06

NNM07

NNM07

NNM08

NNM08

NNM09

NNM09

NNM11

NNM24

NNM24

NNM25

NNM25

NNM26

NNM26

NNM15

NNM15

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening