Ga naar content

Politie zoekt overvallers bloemenzaak Arkel

Zaterdag 15 januari is een overal gepleegd op een bloemenzaak in Arkel. De eigenaresse was ’s ochtends vroeg haar winkel aan het openen en net buiten met het neerzetten van een rek toen er opeens een man achter haar stond. De man sommeerde haar mee te lopen naar binnen. De vrouw had door dat het een overval was en raakte in paniek en rende de winkel uit. Buiten zag zij nog twee mannen uit een auto stappen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Die waren net als de eerste man geheel in het zwart gekleed met ook zwarte gezichtsbedekking. Ze leken alle drie veel op elkaar; ze hadden geen groot postuur, ze waren
allemaal ongeveer even groot, tussen de 1.70 en 1.80 meter. Eé van de mannen opende de achterklep van de auto en haalde daar een klein model steekwagen uit . De andere twee mannen liepen met de steekwagen ook de bloemenzaak in waarna veel herrie uit de winkel kwam.

Huisgehouden
Achteraf bleken de mannen flink huisgehouden te hebben in de winkel. Er is behoorlijke schade aangericht. Het is onduidelijk of de mannen daadwerkelijk buit hebben meegenomen? De PostNL zuil is ernstig beschadigd. Misschien dachten de mannen dat hier iets van waarde in te vinden was, maar dat is niet het geval. 

Help deze zaak op te lossen
Er is buurtonderzoek gedaan en gezocht naar beschikbare camerabeelden. Op dit moment hebben we helaas alleen deze beelden om te laten zien. De mannen zijn hier niet herkenbaar op. Toch willen we ze laten zien en een oproep doen. Misschien is er iemand die die dag iets gezien of gehoord heeft. Of op andere wijze informatie heeft, die kan helpen bij het onderzoek. Deze overval heeft enorme impact op het slachtoffer. Naast de emotionele impact heeft de winkel enorme schade opgelopen. Al met al willen we er alles aan doen om deze zaak op te lossen. 

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening