Ga naar content

Wie herkent verdachten van zware mishandeling

In de nacht van zondag naar maandag 11 april is in de binnenstad van Haarlem een 23-jarige Haarlemmer zwaar mishandeld. Rijdend op zijn fiets werd hij van achter hard geslagen waarna hij met de fiets ten val kwam. Hij bleef enige minuten bewusteloos liggen, later bleek in het ziekenhuis dat hij diverse botbreuken in het gezicht had.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Uit het onderzoek bleek dat hij die avond in een café mogelijk de latere verdachte had ontmoet. Na het verlaten van het café kwamen de mannen elkaar later weer tegen in een afhaalrestaurant aan de Lange Veerstraat. Bij het verlaten van die gelegenheid omstreeks 01.30  heeft de verdachte toegeslagen op de wegrijdende fietser. Hij rende achter de fietser aan en sloeg hem tegen de grond. Hij werd hierin bijgestaan door zijn metgezel. 

Van deze verdachten zjn beelden beschikbaar. Ze voldoen aan het volgende signalement:  

Gegevens

Verdachte 1: Signalement van de man die slaat: - Man - Leeftijd begin 20 - 180-185 cm lang, getinte huidskleur - tenger tot normaal postuur - kort zwart haar en sik en snor. Hij droeg een zogeheten Peaky Blinders pet - Blauwe jas van het merk Moncler, zwarte sportschoenen merk Puma, rokend. VERDACHTE 2: Het signalement van de man die de verdachte bijstond luidt: - Man - Leeftijd ongeveer 25-30 jaar oud - Lengte 170-180 cm lang - licht getint uiterlijk, kort zwart haar en ongeschoren. Hij droeg een bril met een opvallend groot rond montuur -Lichtkleurige gewatteerde jas (met capuchon) tot op de heup.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening