Ga naar content

Poging beroving - Louisesingel - Zutphen

In het Vogelpark in Zutphen werd op dinsdagavond 25 oktober rond 23:00 uur een man overvallen toen hij zijn hond aan het uitlaten was. Een man sprong uit de bosjes en bedreigde het slachtoffer. Hij eiste geld en een telefoon. De hond beschermde het slachtoffer en beet de straatrover in zijn been, waardoor de overvaller zonder buit op de vlucht sloeg. Wie weet wie de overvaller is? Hij had na 25 oktober dus een bijtwond in zijn linkerbeen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Vluchtroute

Vanaf het vogelpark is de overvaller gevlucht in de richting van de Coehoornsingel. ‘

We zoeken een man van rond de 17 jaar oud, ongeveer 1.80 meter lang, licht getinte huidskleur en lang donker haar. Hij droeg deze dag donkere kleding en heeft na 25 oktober een bijtwond in zijn linkerbeen.

 

 

Vragen

Mogelijk is de bijtwond bij iemand opgevallen, of misschien heeft iemand andere informatie die met deze zaak te maken heeft. Neem dan contact op met de tiplijn op het nummer 0800-6070. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=fSlTY75Xac8

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening