Ga naar content

Wico van Leeuwen al ruim vijf maanden vermist

Wico van Leeuwen werd voor het laatst gezien in mei van dit jaar, daarna ontbreekt van hem ieder spoor. In het onderzoek naar zijn vermissing zijn inmiddels onder andere twee woningen in Borculo onderzocht, maar helaas werd niets gevonden dat opheldering kon geven wat er met Wico is gebeurd of waar hij zou kunnen zijn. Een groot onderzoeksteam doet onderzoek naar zijn verdwijning.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Team grootschalige opsporing

Inmiddels werkt een team van 20 rechercheurs aan de verdwijning van Wico. Tijdens het onderzoek heeft het team informatie ontvangen waardoor de vermissing als zorgwekkend wordt beschouwd. Het team houdt er rekening mee dat Wico mogelijk niet meer in leven is. Toch worden alle scenario’s nog opengehouden. Zo heeft Wico ook wel eens gezegd dat hij plannen had om naar het buitenland te gaan.

Door het team is op 14 september een onderzoek verricht in een woning aan de Pagendijk in Borculo, hier zou Wico eerder hebben verbleven. Op 28 september werd een woning doorzocht aan de Heerlijkheidstraat in Borculo waar Wico heeft gewoond. Ook werd op 12 oktober onderzoek gedaan in een vijver aan de Borculoseweg in Eibergen, dit gebeurde naar aanleiding van nieuwe informatie. Maar ondanks het verrichte onderzoek werd niets gevonden dat opheldert wat er met Wico is gebeurd.

Tijdlijn

Bekend is dat Wico op 14 mei op de Wesselerbrink in Enschede is geweest. Twee dagen later, op 16 mei, heeft hij bij een vaste klant van hem in de tuin gewerkt en de afspraak gemaakt om een week later het werk af te maken. Op 17 mei is Wico voor het laatst in leven gezien in Borculo. Toen hij even na 17:30 uur daar wegfietste, ging hij onderweg naar de Heerlijkheidstraat in Borculo waar hij toen verbleef. Wat er daarna is gebeurd, is nog altijd een raadsel.

Vragen

Heeft u meer informatie over de verdwijning van Wico, heeft u hem nog gezien of gesproken na 17 mei of weet u waar hij kan zijn? Laat het ons weten! Vul het tipformulier in of neem contact met ons op via 0800-6070.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=VziDuaDIv_Y

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=gp_zafgqwdc

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening