Ga naar content

Pinpasfraude - Molenplein - Heerenveen

De politie is op naar een verdachte man die op 29 juni 2022 kort na 18:00 uur een bedrag van zo'n 1.200 euro heeft gepind bij een Geldmaat aan het Molenplein in Heerenveen. De verdachte deed dat met een gestolen pinpas.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Eerder op de dag werd een oudere vrouw in Heerenveen benaderd door een zogenaamde bankmedewerker. Er zou volgens de medewerker sprake zijn van verdachte transacties. De man stelt voor een collega langs te sturen om een controle uit te voeren. De vrouw geeft onder andere haar pinpas en pincode mee. Even later slaat de verdachte toe. Op het Molenplein wordt meteen een bedrag van 1.200 euro gepind. 

Herkent u de verdachte op de beelden? Opvallend is de tatoeage op één van de armen van de man. Weet u wie dit is? Of heeft u andere tips of informatie die van belang kan zijn voor ons onderzoek? Neem dan contact op via onderstaand tipformulier of bel met de opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via 0800-7000. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=qP87i9d9x44

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening