Ga naar content

Woninginbraak – Prins Hendriklaan - Overveen

Wie herkent een van deze mannen? Ze worden verdacht van het plegen van een inbraak bij een woning in Overveen afgelopen zomer waarbij de bewoner werd bedreigd en mishandeld. Heeft u informatie? Bel 0800-6070 of anoniem met 0800-7000.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op woensdag 31 augustus 2022 rond 09.40 uur kwam bij de politie een melding binnen van een woninginbraak op de Prins Hendriklaan in Overveen. De bewoner die op zijn zolder zat te werken, hoorde beneden geluid en ontdekte daar twee onbekende mannen. Het slachtoffer werd daarna door de inbrekers bedreigd en mishandeld en liep hierbij letsel op. De daders gingen lopend ervandoor.

Na onderzoek heeft de politie camerabeelden van de verdachten veilig kunnen stellen. Ze zijn hier duidelijk op te zien. De politie weet wie de inbreker is die onherkenbaar gemaakt is, hij is in augustus in Italië aangehouden en overgedragen aan de Nederlandse justitie. Van de andere, forsere, inbreker is weinig bekend. Het is een wat forse man, ongeveer 30 jaar oud en zo’n 1.70 meter lang. Hij had in augustus van vorig jaar een baardje. Hij droeg toen een donkere hoodie, met daaronder een rood shirt. De politie wil weten wie deze man is.

Vragen

Herkent u deze mannen? Weet u waar zij verblijven? Of heeft u andere waardevolle informatie over deze zaak? Dan vragen wij u contact op te nemen met de recherche via de Opsporingstiplijn, 0800-6070. Deelt u uw informatie liever anoniem dan kan dat via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Ook kunt u de tips direct delen via het tipformulier.

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening