Ga naar content

Vernieling - Beemdgras - Nijkerkerveen

Een auto aan de Beemdgras in Nijkerkerveen werd in de nacht van vrijdag 24 juni op zaterdag 25 juni bekrast met een scherp voorwerp.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Omschrijving

Het slachtoffer had zijn auto die dag ervoor geparkeerd aan de Beemdgras. Toen hij op zaterdag 25 juni bij zijn auto kwam, zag hij hoe zijn auto was toegetakeld. Op beide zijkanten en de voorkant van de auto zaten krassen. De schade loopt in de duizenden euro’s. Op camerabeelden is te zien hoe e de auto bekrast en vervolgens wegrent. Het lijkt om een doelbewuste actie te gaan. De dader liep doelgericht naar de auto en rende vervolgens weg. Er zijn geen andere auto’s uit de buurt bekrast.
 

Getuigen

Een kwartier voordat de auto werd bekrast, stond er even verderop een lichtkleurige auto geparkeerd. Deze auto heeft ongeveer een kwartier in de omgeving geparkeerd gestaan en is daarna weggereden. We komen graag in contact met de bestuurder en eventuele inzittenden van deze auto, omdat ze belangrijke getuigen voor ons kunnen zijn.

Vragen

Bent u bestuurder of inzittende van deze auto? Of heeft u informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Laat het ons weten en bel dan de Opsporingstiplijn 0800-6070 of vul het tipformulier in. Blijft u liever anoniem? Bel dan naar 0800-7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=JYUJoslCIIA

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening