Ga naar content

Twee woningovervallers Stavangerstraat gezocht

De politie is dringend op zoek naar de verblijfplaat van twee woningovervallers. Deze overvallers hebben op woensdag 14 september rond 12.00 uur een woning overvallen aan de Stavangerstraat in Den Haag. Bij deze woningoverval werd een van de slachtoffers gewond naar het ziekenhuis vervoerd. Deze twee overvallers waren samen met nog een andere overvaller. Deze overvaller, een 19-jarige man is op dinsdag 21 september in Amsterdam aangehouden.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Het onderzoek is nog in volle gang en het onderzoeksteam is op zoek naar getuigen en beelden. 

Benader hen niet zelf
Heeft u het vermoeden waar deze twee mannen (zie ook de foto's hieronder) verblijven?, meld dat dan direct aan de politie. Benader hen niet zelf, maar neem wanneer u hen ziet contact op met de politie.

Vragen

Heeft u informatie over de verblijfplaats van deze twee verdachten of heeft andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 06- 57876279. 

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening