Direct naar de inhoud

Zakkenrollen – Hatertseweg – Nijmegen

Bij de Bruna in Nijmegen werd een 82-jarige vrouw het slachtoffer van twee vrouwelijke zakkenrollers. Wie herkent deze vrouwen?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op dinsdag 24 januari nam een 82-jarige vrouw geld op bij de Bruna in winkelcentrum Hatert in Nijmegen. Ze wist niet dat twee vrouwen haar nauwlettend in de gaten hielden. Terwijl ze geld aan het pinnen was, keek één van de vrouwen vermoedelijk haar pincode af. Nadat het slachtoffer het geld en de bankpas weer opgeborgen had in haar portemonnee, liep ze achter de andere vrouw langs. Op dat moment graaide de vrouw de portemonnee uit de jaszak van het slachtoffer. Vervolgens werd er met de bankpas geld van haar rekening gepind.  


 

Vragen


-    Wie herkent de vrouwen? 
-    Wie heeft meer informatie over hun verblijfplaats? 

Goede tips om te voorkomen dat je gerold wordt? 
 Https://www.politie.nl/informatie/zo-voorkomt-u-dat-u-wordt-gerold.html

Contact opnemen
Informatie doorgeven kan via de gratis tiplijn op 0800-6070 of via het onderstaande tipformulier. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800 7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. 

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=S7dDEisVWSk

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening