Ga naar content

Gewapende overval - Rotterdam - Groenezoom

Twee medewerkers van een supermarkt aan de Groenzoom in Rotterdam zijn zaterdag 8 oktober op een hele brute wijze overvallen. De politie is op zoek naar twee mannen.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Zaterdag 8 oktober 2022 rond half 1 in de middag  zit een van de medewerkers achter de kassa als ze twee mannen de winkel ziet binnenstormen. Een van deze mannen rent naar haar toe en eist dat ze de kassa open moet doet. Ondertussen trekt hij een vuurwapen en hij houdt dit ook nog tegen haar hoofd. De kassamedewerker raakt hier logischerwijs van in shock, maar doet wat de overvaller vraagt.

Ondertussen loopt de andere overvaller naar een andere medewerker toe die achter de servicebalie staat. Ook hij eist dat dat ze de kassa opent. Als ze dit doet, doet ook deze overvaller een greep uit de kassa. Beide overvallers stoppen het geld in boodschappentas en gaan er vandoor. De twee slachtoffers blijven enorm geschrokken achter.

Getuigen gezocht

We zijn op zoek naar twee mannen met een donkere huidskleur en in het donker gekleed. We hebben camerabeelden van de mannen die op een scooter naar het supermarkt zijn gereden maar ook ermee zijn weggevlucht. Heb je meer informatie? Geef het dan door aan de politie.