Ga naar content

Brand - Witte de Withstraat - Dordrecht

In de Witte de Withstraat in Dordrecht woedde op 8 november een flinke brand in het portiek van een appartementencomplex. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting en zoekt getuigen en beelden. Weet u meer? Bel de politie!

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Foto: Nieuws op Beeld

Rond 21.20 uur ontstond de brand en er was sprake van een enorme rookontwikkeling. De bewoners van een aantal woningen uit het betreffende portiek stonden op hun balkon en wisten niet wat ze moesten doen. Al snel moesten de hulpdiensten starten met het ontruimen van meerdere woningen. Twee mensen hadden rook ingeademd en zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Onbewoonbaar
Meerdere woningen liepen dermate veel schade op dat ze onbewoonbaar zijn verklaard en een aantal bewoners kon weken hun woningen niet in. De politie houdt rekening met brandstichting en roept getuigen op zich te melden, als zij nog niet met de politie hebben gesproken. Ook beelden zijn welkom, van de brand zelf, maar vooral ook van de momenten net vóór de brand. Bel daarvoor 0900-8844.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=NSFIYxJaqwk

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening