Direct naar de inhoud

Mishandeling - Vondellaan - Zevenaar

Een 29-jarige man uit Zevenaar werd achtervolgd en mishandeld nadat hij drie jongeren had aangesproken op hun gedrag omdat zij auto’s aan het vernielen waren. Wie heeft meer informatie?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Op woensdag 25 januari fietste het slachtoffer vanuit Duiven naar zijn huis in Zevenaar. Op de Arnhemseweg in Zevenaar zag hij dat drie jongens ter hoogte van de begraafplaats tegen auto's aantrapten. De jongeren vernielden onder andere de autospiegels. Het slachtoffer sprak de jongeren aan op hun gedrag. Hij werd uitgescholden en de mannen begonnen hem te achtervolgen. Minuten lang volgden ze het slachtoffer, scholden ze hem uit en riepen ze naar hem. Op de Julie Postelstraat wist één van de mannen bij hem te komen. Het slachtoffer werd mishandeld en onder andere tegen zijn hoofd geschopt. De jongeren gingen ervandoor toen twee hardlopers langskwamen die schreeuwden dat de jongeren moesten stoppen.  

Signalement

Er zijn camerabeelden van de verdachten. Helaas zijn deze niet heel duidelijk. Gelukkig kon het slachtoffer een duidelijk signalement geven:

  • Verdachte 1 is tussen de 25 en 30 jaar, had een gouden of zilveren tand in zijn bovengebit zitten, had een lichte huidskleur en was ongeveer 1.90m lang. Hij had zwart haar met een lok aan de voorzijde en een normaal postuur. Hij droeg die dag een dikke, donkere winterjas.
  • Verdachte 2 was iets jonger, tussen de 18 tot 20 jaar oud. Een kop kleiner dan verdachte 1, heeft een lichte huidskleur en een wat forser postuur. Hij droeg een muts.
  • Verdachte 3 was ook tussen de 18 en 20 jaar oud. Had een lichte huidskleur, was even lang als verdachte 2 en had licht blond haar. Hij droeg een muts van het merk PUMA en is tijdens de mishandeling mogelijk gewond geraakt. Misschien is dit opgevallen in de omgeving.

Heb jij meer informatie? Herken je de verdachten door het opgegeven signalement? Of is er over deze zaak gepraat? Laat het ons dan weten. Informatie doorgeven kan via 0800-6070. Liever anoniem blijven? Dat kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800 7000.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=Carf-v_aEgk

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=ft4cJUldn2w

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening