Ga naar content

Inbraak - Hogeweg - Vlissingen

De politie zoekt deze man, omdat hij wordt verdacht van het plegen van meerdere woninginbraken in Vlissingen en Oost-Souburg. Van deze inbraken zijn camerabeelden waarop de man te zien is.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

Bij een woning aan de Margrietlaan en de Hogeweg in Vlissingen werd eind 2022 ingebroken. Ook bij een woning aan het Oranjeplein in Oost-Souburg was het raak.

De man die op de beelden staat is een licht getinte man met een smal tot normaal postuur. Hij is vrij lang en heeft kort, donker haar. Hij draagt een blauwe spijkerbroek met een zwarte riem. 
Bij de woninginbraak aan de Hogeweg droeg de man schoenen van het merk Nike, voorzien van een geel logo. Ook droeg hij hier een muts. Bij de andere twee inbraken droeg hij donkere schoenen.

Vragen

De politie is op zoek naar mensen die weten wie deze man is of een vermoeden hebben wie dit is. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844, of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem, dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000). U kunt ook hieronder een tipformulier invullen. Vermeld voor een snelle informatieverwerking het dossiernummer: 2022299045.

Video

Hier is een YouTube-video ingesloten. Deze kan niet getoond worden omdat u geen cookies accepteert. U kunt de video ook bekijken op http://www.youtube.com/watch?v=j19i2Y_KtmE

Afbeeldingen

Locatie

Kaartbediening
Zoombediening